SANT JORDI

Bon dia!


Ahir es va celebrar a Catalunya una de les tradicions més estimades per tots els catalans.

I com ha tradició no podia faltar un postre tant típic com és la crema catalana!
Així que avui us porto la recepta d'aquest postre tant deliciós!


Espero que el proveu a casa i acabeu de passar un bon cap de setmana!


Ens veiem aviat!


750ml llet

300gr sucre
5 rovells d'ou
Midó
Pell de llimona
Canyella



Primer de tot reserveu un got de llet els 750ml per dissoldre el midó. Podeu substituir el midó per maizena.
Prepareu la llet amb la canyella i la pell de llimona.
Abans de posar a bullir la llet, bateu els rovells d'ou juntament amb el sucre. Us podeu ajudar d'una batedora elèctrica, però no cal que els rovells arribin a muntar-se.
Després d'això, poseu la llet a bullir. Quan arrenqui el bull traieu la canyella i la pell de llimona i abaixeu el foc.
Incorporeu els rovells d'ou a la llet, sense deixar de remenar, i a foc lent. A continuació, incorporeu el got de llet que anteriorment havíem reservat amb l'almidó.

Seguiu remenant fins que noteu que espesseix.
Repartiu en gots i deixeu refredar.




Buenos días!

Ayer se celebró en Cataluña, Sant Jorge, conocido en el resto de España como el día del libro.
Como tradición tan típica de nuestra tierra, no podía faltar un postre igual de típico: nuestra deliciosa crema catalana.
Os dejo la receta a continuación.
Espero que os animéis a probarla en casa! Es muy fácil!


Que terminéis de pasar un buen fin de semana.

Nos vemos pronto!

750ml leche
300gr azúcar
5 yemas
Almidón
Canela
Piel de limón

En primer lugar necesitamos reservar un vaso de leche (de esos 750ml) para disolver el almidón. 
Seguidamente preparamos la leche con la piel de limón y la canela.
Antes de poner la leche a hervir, batid las yemas con el azúcar.
Os podéis ayudar con unas varillas eléctricas, pero no es necesario que lleguen a montarse.
Una vez batidas, ponemos la leche a hervir. Cuando empiece a hervir, retiramos la canela y la piel de limón. A continuación incorporamos las yemas poco a poco sin dejar de remover.
Después, añadimos el vaso de leche con el almidón.
Removemos hasta que veamos que empieza a espesar.

Cuando esté lista, retiramos del fuego, repartimos entre los vasos y dejamos enfriar.

Comentarios

Entradas populares